Cycling for Others fietst voor Stichting Ontmoeting

Cycling for Others (CFO) is een groep enthousiaste sportievelingen die door middel van sportieve activiteiten geld ophaalt voor (christelijke) goede doelen. In 2019 gaat CFO geld inzamelen voor het veldwerk onder jongeren op Goeree-Overflakkee. De veldwerker, Gerwin Rikkers, doorkruist het eiland op zijn motor. Doordat hij de jongeren regelmatig ontmoet, wint Gerwin het vertrouwen van hen en kan ze daardoor begeleiden naar de juiste hulp.

Zijn motor is aan vervanging toe. CFO wil ervoor zorgen dat er een nieuwe motor gekocht kan worden. De nood is groot op Goeree-Overflakkee. Stichting Ontmoeting heeft de wens om er een tweede jongerenwerker aan te stellen. CFO heeft zich daarom ten doel gesteld om niet een, maar twee motoren bij elkaar te fietsen.

Op vrijdag 28 september gaat CFO een bijzondere sportieve inspanning leveren: de mooie, maar zware Grand Ballon wordt beklommen! Deze berg in de Vogezen heeft meer dan 20 klimkilometers en een gemiddeld stijgingspercentage van 5%. Dit zal conditioneel en mentaal een zware uitdaging zijn voor de fietsers.

Wilt u ons steunen? Ga dan snel naar ontmoeting.help/cfo.